Faq

Veelgestelde vragen over SEO, Google Ads en webdesign

faq

Veel gestelde vragen

Navigeer hier door veelgestelde vragen van onze gewaardeerde klanten.

U

SEO

Veelgestelde vragen over SEO en optimalisatie.

Wat is SEO en waarom is het belangrijk?

SEO is een strategie om de zichtbaarheid van een website in zoekmachines te verbeteren. Het is belangrijk omdat het helpt om meer organisch verkeer naar je website te trekken, wat leidt tot meer potentiële klanten en bekendheid.

Wat is het verschil tussen on-page en off-page SEO?

On-page SEO verwijst naar optimalisaties die direct op je website worden uitgevoerd, zoals het aanpassen van titels en meta-beschrijvingen. Off-page SEO omvat externe factoren, zoals het verkrijgen van kwalitatieve backlinks.

Hoe lang duurt het voordat je resultaten ziet met SEO?

Het kan snel gaan, maar het kan ook even duren voordat je resultaten ziet. Sommige verbeteringen kunnen al binnen 1 à 2 weken merkbaar zijn, terwijl andere enkele maanden kunnen duren. Dit hangt af van je huidige rangschikking en de mate van optimalisatie van je website. Je kunt een gratis websitecontrole uitvoeren. Houd er rekening mee dat zoekmachines soms tijd nodig hebben om wijzigingen op te merken en te indexeren.”

Hoe kan ik de laadsnelheid van mijn website verbeteren?

De laadsnelheid kan worden verbeterd door het optimaliseren van afbeeldingen, gebruik te maken van browsercaching verkleinen van csss en html.

Wat zijn enkele veelvoorkomende fouten bij website-optimalisatie?

Veelvoorkomende fouten zijn onder andere het negeren van mobiele gebruikers, het verwaarlozen van laadsnelheid, het gebruik van dubbele inhoud en het niet bijhouden van prestaties.

Hoe meet ik het succes van mijn website-optimalisatie-inspanningen?

Succes kan worden gemeten aan de hand van statistieken zoals organisch verkeer, klikfrequenties (CTR), conversiepercentages en positie in zoekmachineresultaten.

PPC

Veelgestelde Vragen over Google Ads en Google Analytics.

Wat zijn Google Ads en hoe werken ze?

Google Ads is een advertentieplatform waarmee adverteerders betaalde advertenties kunnen weergeven in de zoekresultaten van Google. Adverteerders betalen op basis van klikken (CPC) of vertoningen (CPM).

Hoe meet ik het succes van mijn Google Ads-campagnes?

Succes kan worden gemeten aan de hand van klikfrequenties (CTR), conversiepercentages en return on investment (ROI). Google Ads biedt ook gedetailleerde rapportage.

Welke garantie geeft u op resultaat?

De resultaten zijn afhankelijk van vele parameters, waaronder concurrentie, uw website/bestemmingspagina, trefwoorden CPC, dagbudget, enz. Om dit duidelijk te maken, werken we vanaf het begin en dat is uw website, uw bestemmingspagina en eindigt op uw campagne. Neem voor meer informatie contact met mij op.

Hoe krijgt u toegang tot mijn Google Ads AdWords-account?

U moet uw Google Ads-klant-ID delen (die wordt weergegeven in de rechterbovenhoek van het Google Ads-account). Ik stuur u een verzoek om accounttoegang om uw account aan mijn manageraccount te koppelen. Zodra u het verzoek accepteert, krijg ik toegang .

Web design

Veelgestelde vragen over WooCommerce en webdesign.

Wat is webdesign en waarom is het belangrijk?

Webdesign is het proces van het creëren van de visuele en functionele elementen van een website. Het is belangrijk omdat het de eerste indruk van je merk op online bezoekers vormt.

Wat zijn enkele belangrijke elementen van goed webdesign?

Belangrijke elementen zijn onder andere responsiviteit (geschikt voor mobiele apparaten), gebruiksvriendelijkheid, visuele aantrekkelijkheid, laadsnelheid en duidelijke navigatie.

Wat is WooCommerce en waarom zou ik het gebruiken?

WooCommerce is een gratis WordPress-plugin die wordt gebruikt om e-commercefunctionaliteit aan een website toe te voegen. Het stelt je in staat om producten te verkopen, betalingen te verwerken en een online winkel te beheren.

Kan ik digitale producten verkopen met WooCommerce?

Ja, WooCommerce ondersteunt de verkoop van digitale producten, zoals e-books, software en muziekdownloads.

Kan ik WooCommerce gebruiken voor een grote online winkel met veel producten?

Ja, WooCommerce kan worden geschaald voor grote online winkels. Het is belangrijk om de juiste hosting en prestatie-optimalisaties toe te passen voor een soepele werking.

Welke betalingsgateways worden ondersteund door WooCommerce?

WooCommerce biedt ondersteuning voor verschillende betalingsgateways, waaronder PayPal, Stripe, creditcardbetalingen en bankoverschrijvingen